Genot Wonen
Image default
Inrichting

Nieuwe posters voor een snelle make-over van je interieur

Interieur in vele vormen

Over interieur zijn al talloze boeken geschreven, maar uiteindelijk komt het toch neer op wat je er zelf van wilt maken. Waar de één voor een strak minimalistisch interieur gaat, kiest de ander voor een romantisch binnenwerk of – waarom niet – een eclectische stijl. Je kan je interieur ook laten afhangen van de seizoenen met een frisse look in het voorjaar, een warm gevoel in de winter en een knus allegaartje in de herfst. Hoe je dat doet? Door te kiezen voor een fotowand met posters!

Een fotowand met posters biedt de oplossing

Jarenlang hetzelfde interieur is niet gek als je de prijzen voor interieurdecoratie bekijkt. De stijl die je toen koos, weerspiegelde ongetwijfeld hoe je je toen voelde. Maar de gekozen kleuren en materialen representeren misschien ook wel de tijd van toen…
Is jouw interieur toe aan verandering? Vier redenen om voor een snelle make-over en een eigen fotowand met poster te kiezen:

  1. Je zorgt ervoor dat jouw interieur opnieuw in lijn ligt met hoe je je nu voelt;
  2. Snel en goedkoop want lijsten en posters zijn niet zo duur;
  3. Op onze inspiratiewebsite kies je snel lijsten, een passend template voor de fotowand en sfeervolle posters;
  4. Toe aan iets anders? Vervang de posters en geef je interieur meerdere keren een make-over.

Hoe begin ik eraan?

Niets is zo eenvoudig als een fotowand samenstellen. Van zodra je hebt bepaald aan welke muur jouw fotowand komt, kies je een template dat is afgestemd op de grootte van de muur. Zowel kleine ruimtes zoals een hal, grotere ruimtes zoals een woonkamer, maar ook kantoren komen in aanmerking. De gekozen posters combineer je tot een unieke collage met je favoriete motieven en afbeeldingen. Zo heb je steeds een hedendaags interieur om trots op te zijn!