Genot Wonen
Image default
Inrichting

Je terras inrichten? Dat doe je zo

Iedere restauranteigenaar weet maar al te goed dat niemand ‘s zomers binnen wil zitten. Een aantrekkelijk terras is een must! En geloof het of niet, maar het is het beste om je terras al in de herfst op te knappen, zodat het aankomende zomer klaar is voor gebruik. In dit artikel vertellen we je hoe je VanLonden steigerhouten meubels kunt gebruiken om van jouw terras een magneet voor toeristen en dagjesmensen te maken.

Van gevelbanken tot terrasvlonders: VanLonden.com weet raad

In het uitgebreide assortiment van VanLonden.com vind je veel meubels die je op een terras kunt toepassen. Maar als het op het inrichten van je terras (en ook de rest van je restaurant) aankomt, blinkt VanLonden.com uit in maatwerkoplossingen. Van robuuste terrasvlonders, terraswanden en overkappingen tot gevelbanken van steigerhout, alles wordt voor jouw restaurant op maat gemaakt. Afhankelijk van je huisstijl is het zelfs mogelijk om je terras een kleurtje te geven! Zo heeft VanLonden.com voor het terras van restaurant Yati in Oosterhout meubels gemaakt en die zwart afgewerkt.

Groot terras? Geen probleem

Van kleine tot grote terrassen, bij VanLonden.com vind je alles wat je nodig hebt. Deze meubelmaker heeft uitgebreide ervaring in het inrichten van zowel de buiten- als binnenomgeving van restaurants door heel Nederland en België. Ook het maken van bijvoorbeeld een buitenkeuken is geen probleem.

Op zoek naar andere meubels?

Ben je op zoek naar andere meubels, zoals een statafel, bartafel of eettafel van steigerhout, bijvoorbeeld voor in een kantine of personeelsruimte? Dan kan het geen kwaad om even de productpagina af te speuren, voordat je een maatwerkaanvraag doet. De experts van VanLonden.com kunnen je helpen om ook achter de schermen van je restaurant een mooie ruimte te creëren, waar je personeel rustig pauze kan houden of na het werk nog even kan zitten. Wat je ook nodig hebt, VanLonden.com heeft het in huis of maakt het voor je op maat. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met de meubelspecialisten van VanLonden.com.