Genot Wonen
Image default
Inrichting

Extra opbergruimte nodig? Laat je trap renoveren

Houd je van orde en regelmaat? Dan is een opgeruimd huis ontzettend belangrijk. Een rommelig huis maakt van je hoofd een warboel. Maar zelfs de netste mensen vinden het weleens moeilijk om echt goed op te ruimen. Een persoon verzamelt een hoop spullen in zijn leven en komt daardoor al snel opbergruimte tekort. Herken jij jezelf in dit probleem? Dan is een traprenovatie van Stairz dé oplossing. Met zo’n renovatie kun je namelijk een trapkast onder je trap laten maken.

Wat als je opbergruimte tekort komt?

Zit jij met je handen in het haar over de hoeveelheid spullen die je nergens kwijt kunt en heb je een open trap? Dan kun je een traprenovatie laten uitvoeren. Je open trap wordt dichtgemaakt en er wordt een trapkast onder je trap gecreëerd. Daarnaast is LED-verlichting een optie en kun je zelfs kiezen voor nieuwe trapwangen.

Wat voor opbergruimte kun je laten maken?

Bij Stairz zijn er naast een trapkast nog veel meer mogelijkheden voor je open trap. Je kunt bijvoorbeeld lades onder je treden laten maken, een uitschuifbare kast kiezen of zelf met een idee komen. Wat voor soort opbergruimte het beste bij je past, is afhankelijk van de spullen die je kwijt wilt. Wil jij graag een plek hebben waar je je stofzuiger veilig kunt wegzetten? Dan is een trapkast de beste optie. Maar voor knutselspullen of kinderspeelgoed bieden lades uitkomst.

Zo werkt een traprenovatie

Wil jij een trap met opbergruimte laten realiseren? Maak dan een afspraak met een adviseur. Hij neemt je trap onder de loep en vertelt je daarna wat de mogelijkheden voor jouw trap zijn. Ben je het met zijn ideeën eens, dan maak je meteen een afspraak. Op de dag van de renovatie komen de monteurs van Stairz op de afgesproken tijd bij je langs. Alles wat ze nodig hebben om je trap te renoveren, nemen ze zelf mee. Na afloop ruimen ze ook zelf weer op. Daarna kun je met je eigen opruimbeurt beginnen. Zodra je eindelijk alle spullen kwijt kunt die voorheen altijd in de weg lagen, gaat de rest vanzelf. Zo helpt Stairz je met je grote schoonmaak!

https://www.stairz.nl/