Genot Wonen
Image default
Deur kozijn raam trap

Bestel een vliegengordijn voor je deur dat perfect aansluit bij je woning

Wil je een vliegengordijn bestellen om vliegen, muggen en wespen buiten de deur te houden? Dan hoef je niet bang te zijn dat dit niet bij de stijl van je woning past. Bij Torresol kun je namelijk terecht voor hoogwaardige vliegengordijnen van allerlei soorten materiaal. Deze worden in de meeste gevallen al binnen twee werkdagen kant-en-klaar bij jou thuisbezorgd, waardoor je deze snel aan je kozijn bevestigd en insecten geen kans meer hebben. Ben je benieuwd naar de verschillende uitvoeringen en hun specificaties? Lees dan verder!

Kies voor een vliegengordijn van kunststof of aluminium of ga voor lamellen

Het assortiment van Torresol bestaat uit vliegengordijnen in allerlei soorten en maten. Zo heb je de keuze uit een standaard of luxe vliegengordijn voor je deur. Daarnaast kies je uit verschillende materialen, zoals kunststof of aluminium, of vliegenwering in de vorm van lamellen. Het is ook mogelijk om je kozijnen te voorzien van een magneetgordijn. Dit sluit automatisch na het in- of uitlopen doordat het is voorzien van twintig stevige magneten. Bestel je dit pakket in de webshop, dan ontvang je:

  • twee delen horgaas;
  • dubbelzijdig en kleinere stukjes tapje;
  • punaises.

Met deze materialen is het bevestigen van je vliegengordijn aan je deur zeer eenvoudig – er komen geen boren of schroeven aan te pas.

Ontdek de vele voordelen

Kies je ervoor een vliegengordijn bij Torresol te bestellen? Dan profiteer je van een gordijn dat vochtbestendig is. Het is daarom mogelijk om het aan de binnen- of buitenkant van je woning te bevestigen. Bovendien laat het polystermateriaal licht door, waardoor je nog steeds van voldoende lichtinval in je huis geniet. Je bekijkt het gehele assortiment op de website van deze specialist in vliegenwering of neemt eenvoudig contact op met de klantenservice bij vragen. De medewerkers helpen je graag verder met het vinden van een geschikt gordijn!

https://www.torresol.nl/