Genot Wonen
Image default
Deur kozijn raam trap

Steun gelijkheid met regenboog vlaggen

Iedereen heeft dezelfde rechten. Iedereen zou vrij moet kunnen leven en gelijk behandeld moeten worden. Ongeacht je afkomst, geslacht of geaardheid. Helaas blijkt in de praktijk dat gelijkheid niet voor iedereen even vanzelfsprekend is. Streef jij naar gelijkheid voor ons allemaal? En wil jij in het speciaal je steun betuigen aan de LGTB gemeenschap? Maak dan een statement met een regenboog vlag bij jouw bedrijf, vereniging, school of huis.

Regenboog vlag ophangen tijdens bijzondere evenementen en feesten

Regenboog vlaggen zijn super geschikt om op te hangen bij jouw bedrijf, vereniging of school. Zo laat je zien dat iedereen welkom is en zichzelf mag zijn. Ideaal als gelijke rechten hoog op jouw agenda staan! De vlaggen zijn ook prima geschikt om thuis op te hangen. Haal de regenboog vlag uit de kast tijdens bijzondere evenementen zoals de Gay Pride of op de Internationale Dag tegen Homofobie, Bifobie, Transfobie en Interseksefobie (17 mei). Uiteraard mag ook tijdens een feestje de regenboog vlag niet ontbreken. De regenboog vlag is niet alleen perfect om jouw steun mee te betuigen, maar staat ook nog eens super vrolijk en feestelijk.

Vlaggen in verschillende uitvoeringen en maten

Bij de Veluwse Vlaggen Industrie kun je een regenboog vlag kopen in verschillende uitvoeringen. Ga voor de klassieke LGTB vlag, een bi-pride vlag of een transgender vlag. Welke vlag het beste bij jou past, is mede afhankelijk van de boodschap die jij wilt overbrengen. Naast dat je de keuze hebt uit verschillende uitvoeringen, heb je de keuze uit verschillende formaten. Ga voor een kleine en praktische vlag voor thuis of juist een grote en lekker opvallende vlag om mee te zwaaien tijdens een sport evenement. De klantenservice van de Veluwse Vlaggen Industrie kan je eventueel helpen bij het vinden van de perfecte regenboog vlag!