Genot Wonen
Image default
Woning kopen

Die woning vinden van je dromen

De Voorma & Millenaar makelaar helpt je graag bij het waarmaken van je droomwoning! Hij assisteert niet alleen in de aankoop van je droomhuis, maar staat ook klaar voor als je je bestaande woning wilt verkopen. Heel ideaal dus voor zij die willen overstappen naar een kleinere woning of juist op zoek zijn naar wat meer woon- en leefruimte. Op basis van jouw woonwensen, eisen en budget wordt het huis dat bij jou en je gezin past uitgezocht. De perfect passende ruimtes voor elk lid van het gezin. Hij zorgt ervoor dat de zoektocht naar het droomhuis en de aankoop een soepel en leuk proces wordt.

Hoe koop je een huis?

Om een woning aan te schaffen, hoeft de makelaar het huis niet reeds in pacht te hebben. Je kunt het zelf hebben gezien en dan om assistentie van de makelaar vragen. Heb je die gevonden, dan maak je de afspraak voor het bezichtigen. Dat alles samen met de makelaar. De overige stappen zijn het extra onderzoek dat gepaard gaat met de directe aankoop van de woning, de onderhandelingen, het ondertekenen van de koopovereenkomst, de huisfinanciering en de overdracht van het huis. Stappen die soms moeilijk en verwarrend zijn voor de gewone burger en een onzeker gevoel geven.

Passend makelaarsadvies

Bij het aankopen van je huis is passend makelaarsadvies onmisbaar. Dat scheelt tijd en stress, precies op het moment waarop je je droomhuis wilt vinden. Denk maar aan het onderhandelen over het aankoopbedrag, het in kaart brengen van interessante huizen in de verwachte woonomgeving en het begeleiden van het aankooptraject. De waardebepaling behoort ook tot een van de specialiteiten en aanbod. Jouw financiële mogelijkheden worden beoordeeld en de beste voorwaarden worden voor jou bekeken. Er wordt met je nagedacht en je ontvangt eerlijk financieel advies. Niet alleen dien je rekening te houden met je maandelijkse lasten, maar ook met de hypotheek welke bij je toekomst(dromen) dient te passen. Je ontvangt hulp bij het verzamelen van de nodige stukken voor je aankoop, waarmee je de hypotheekaanvraag kunt doen.

Met de juiste adviezen en de correcte documenten bij de hand ben je slagvaardiger én dus aantrekkelijker als contractpartij. Maak een afspraak voor die persoonlijke begeleiding bij het kopen of verkopen van je droomhuis! 

https://voormamillenaar.nl/