Genot Wonen
Image default
Woningen

Deurluifel met verlichting, de perfecte toevoeging aan uw huis

U wilt uw huis graag opfleuren en u heeft besloten te kiezen een voordeurluifel toe te voegen aan uw huis. Dit afdakje brengt uiteraard erg voor voordelen met zich mee en is dus een uitstekende keuze. ‘Helaas’ staat u nog een keuze te wachten; welke deurluifel kiest u? In dit artikel bespreken we een populaire en functionele deurluifel, de deurluifel met ledverlichting. Wat kan deze deuroverkapping toevoegen aan uw huis? En welke functies heeft deze deurluifel met verlichting

Vervang uw oude buitenlamp

Om te beginnen kunt u uw oude buitenlamp bij het grofvuil zetten dankzij de ingebouwde ledverlichting die deze overkapping met zich meebrengt. Deze ledverlichting voegt een strakke en moderne look toe aan uw woning. U kunt zich natuurlijk wel voorstellen dat een deuroverkapping met ingebouwde verlichting een erg luxueuze uitstraling met zich meebrengt. Het voegt dus extra sfeer toe aan uw woning en dit zal niet onopgemerkt blijven bij uw gasten.

Goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu

Buiten het uiterlijk is deze verlichting ook goed voor de energierekening, ledverlichting verbruikt weinig en is dus erg duurzaam. Buiten dat u uw eigen portemonnee hiermee helpt, helpt u ook het klimaat een handje. Alleen samen kunnen we het opwarmen van de aarde stoppen, ook door dit soort kleine dingen te vervangen. Ook gaat ledverlichting erg lang mee, veel langer dan een ander soort lamp. U zult de lamp hoogstwaarschijnlijk niet eens te vervangen.

Deurluifel met verlichting

Sensor als extra optie? Ideaal!

U kunt er voor kiezen de ledverlichting te laten werken aan de hand van een sensor. Deze sensor zal beweging detecteren, zodra beweging wordt gedetecteerd zal de verlichting aan gaan. Erg handig als u aankomt bij uw woning in het donker. Niet alleen voor u, maar ook voor uw gasten is dit een prettige entree. U kent wellicht alle opstapjes in uw woning, maar uw gasten misschien niet. Op sensor werkende verlichting kan daarom absoluut geen kwaad. Zo voorziet u uw gasten bij binnenkomst meteen van comfort.

Uw deurluifel met verlichting als anti-inbraaksysteem? Jazeker!

Als u ervoor kiest de verlichting te laten werken aan de hand van zo’n sensor brengt dit ook een ander voordeel met zich mee. Wellicht een voordeel waar u niet meteen aan denkt als u denkt aan ingebouwde ledverlichting. Deze verlichting kan namelijk functioneren als anti-inbraaksysteem. Wanneer inbrekers uw woning naderen zullen zij worden afgeschrikt door het aangaan van de lampen. Zo voorkomt u mogelijke inbraak. De ledverlichting is dus erg multifunctioneel. Jansa Voordeurluifels is een absolute aanrader als het gaat om voordeurluifels, Jansa Voordeurluifels biedt ook voordeurluifels met verlichting.