Genot Wonen
Image default
Woningaanbod

Nieuwe vakantiewoningen in Zwitsers Morgins

In het prachtige Morgins te Zwitserland doet zich momenteel een wel heel unieke kans voor. Zo wordt er hard gewerkt aan de luxueuze woningen van project Porte du Soleil Résidences, waarbij de Zwitserse Alpine bouwstijl wordt gecombineerd met moderne accenten.

Bekijk: vakantiehuis in Morgins kopen

Genieten van het leven zal centraal staan op deze zonovergoten locatie te midden van een schitterende omgeving en imposante bergwanden. Dit zorgt niet alleen voor onvergetelijke wandelingen in de lente en zomer, maar tevens voor magische wintersport vakanties in één van de grootste skigebieden ter wereld.

In totaal omvat project Porte du Soleil in Morgins 3 gebouwen met een Alpine-Chaletachtige uitstraling. Met in totaal 33 hotelappartementen, een receptie, terras en zwembad is dit de perfecte vakantiebestemming en investering.

Ontwerp van vakantiewoningen in Morgins

Comfort, rust en genieten staat centraal bij de luxe boetiekwoningen, waarbij interieur, meubels en afwerking inclusief is. Hierbij heeft u de keuze uit twee stijlen, namelijk Alpine-Chalet-look en een moderne luxe uitstraling. Verder zijn er appartementen met verschillende woonoppervlakten beschikbaar, namelijk 2,5 tot 5,5 kamerwoningen.

Bekijk ook: makelaar in Morgins

Door het slimme ontwerp beschikken vrijwel alle woningen over een fantastisch uitzicht op de Alpen en het dorp. Ook geíntresseerd in deze instapklare investering? Neem dan contact op met aanbieder FIRST. of vraag de brochure aan.

Voorzieningen Porte du Soleil Résidences

De woningen zijn volledig uitgerust met meubulair, een kitchenette en alle benodigde voorzieningen. Het complex voorziet in de resterende behoefte om de vakantie(sfeer) compleet te maken.

Zo beschikt het complex over een receptie, restaurant en apres-skibar (open voor publiek). Ter ontspanning is er een zwembad, wellness en spa gedeelte aanwezig. Ook voor opslag in de winter en zomer is aan alles gedacht. Zo zijn er fietsenstallingen voor e-bikes en fietsen, is er een ondergrondse parkeergarage aanwezig, bergingen en een skikamer voor skispullen.

Interesse?

Meer weten of de brochure aanvragen? Er zijn tevens mogelijkheden voor financiering en de aankoop van meerdere woningen. FIRST. infomeert graag over de mogelijkheden.

https://firstandsecondhomes.com