Genot Wonen
Image default
Slaapkamer

Waarom investeren in een natuurlijk bed?

Steeds meer mensen kiezen voor slapen op een bed van natuurlijke materialen. In deze blog leggen we u graag uit wat de voordelen zijn. Want slapen op een natuurlijk bed is niet alleen heel comfortabel en goed voor een gezonde nachtrust maar ook heel duurzaam.

Wat zijn de voordelen van investeren in een natuurlijk bed? Op nummer 1 staat natuurlijk de goede nachtrust. Een natuurlijk bed heeft veel minder onderhoud nodig en gaat langer mee dan een synthetisch matras.

Natuurlijke materialen
Natuurlijke materialen zijn optimaal voor een goede nachtrust. Wol, katoen en paardenhaar zijn vaak verwerkt in natuurlijke bedden. Ze hebben zich bewezen als de beste vocht- en klimaatregelaars. Daarnaast zijn natuurlijke bedden duurzaam, biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. Nilson heeft ruim 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van natuurlijke bedden. Ze gebruiken de beste kwaliteit materialen. Een natuurlijk bed van Nilson is opgebouwd uit een massief houten frame en de pocketveren zijn afgedekt met wol, katoen en paardenhaar. Naast het reguleren van de temperatuur, staan de natuurlijke materialen ook garant voor een lange levensduur, dat draagt ook nog eens bij aan een beter milieu.

Het perfecte bed
Wanneer u op zoek gaat naar een nieuw bed, is het belangrijk om vooraf te bedenken wat uw behoeften zijn. Houdt u van een hard of een zacht matras? Heeft u een mooi design bed gezien, of wilt u zelf uw bed samenstellen? En wat voor formaat kan het bed worden? Wanneer u alle wensen in kaart heeft gebracht, kunt u overgaan tot de koop. Nilson is een Nederlands merk dat luxe bedden ontwerpt, produceert en levert. U kunt alle bedden bezichtigen in de unieke Nilson showroom in Amersfoort. Geniet van de gastvrijheid van de Nilson slaapadviseurs en de 1000 m2 aan slaapkamerinspiratie.