Genot Wonen
Image default
Energie en verwarming

Verhoog de waarde van uw huis met een zonnepaneel

Installeer een zonnepaneel op uw huis

Met een zonnepaneel kunt u op lange termijn uiteindelijk veel geld besparen. Wij van solar-systemen.nl leveren complete zonnepaneel systemen van a merken. En dat het niet onnodig veel geld hoeft te kosten ziet u aan onze scherpe prijzen. Uiteraard is het een investering die u niet dagelijks doet, u verdient deze investering echter binnen een aantal jaar terug. Na deze jaren verdient u eigenlijk geld aan een zonnepaneel. Bedenkt u eens wat u allemaal met dit geld kunt doen! Extra vakantie, het huis verder opknappen, een nieuwe auto, het kan allemaal! Naast de geldbesparing bent u ook nog eens zeer milieubewust en zorgt u er voor dat uw over kleinkinderen ook van onze prachtige aarde kunnen genieten. Twijfel daarom niet langer en neem nu contact met ons op!

Doordat u met een zonnepaneel uw eigen elektriciteit opwekt, bent u niet langer afhankelijk van uw energieleverancier. Hierdoor hebt u geen last meer van de steeds stijgende energiekosten. U bent immers producten van uw eigen elektra. Wanneer u meer produceert dan u verbruikt wordt dit verrekend met uw overige energiekosten. Met een zonnepaneel investeert u dus in uw eigen onafhankelijkheid. Wie wil dat nou niet? Zeker in een tijd waar onze afhankelijkheid van grote bedrijven steeds lijkt te groeien. Doe uzelf en de wereld een cadeau en investeer! Vindt u op onze website niet het zonnepaneel pakket dat bij uw situatie past? Geen nood! U kunt een offerte op maat aanvragen bij solar-systemen.nl. Onze medewerkers gaan dan een voorstel doen dat hopelijk precies bij uw situatie past. Via onze website kunt u deze offerte aanvragen. Heeft u nog wat vragen? Stel deze gerust! Wij zijn zowel per telefoon als email te bereiken. Hopelijk tot snel!

Verhoog de waarde van uw huis met een zonnepaneel

De zonnepaneel heeft verschillende voordelen. Ten eerste bespaart u met een zonnepaneel flink op uw maandelijkse energie rekening. Hoe hoog de besparing is hangt af van uw energieverbruik en het aantal panelen dat u laat plaatsen. Een ding is in ieder geval zeker: u hebt geen last meer van stijgingen van de energieprijzen. Een tweede voordeel van de zonnepaneel is dat u zorg draagt voor het milieu. Zonne-energie is immers duurzaam en de productie belast het milieu niet. Daarbovenop is het ook nog zo dat de zonnepaneel bijdraagt aan vermindering van de CO2 uitstoot. Neem dus uw verantwoordelijkheid en zeg de grijze energie gedag. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat ook de komende generaties van de aarde kunnen genieten.

Een zonnepaneel is dus goed voor het milieu en uw eigen portemonnee. Twee grote voordelen. Een derde groot voordeel van de zonnepaneel is dat u de waarde van uw huis aanzienlijk verhoogt. Het is te vergelijken met een goed geïsoleerd huis, deze is ook meer waard dan een huis dat slecht is geïsoleerd. Twijfel daarom niet langer en neem vandaag nog contact op met solar-sytemen.nl. Dit bedrijf is expert op het gebied van zonne-energie en kan u zo alles vertellen dat er is te vertellen. U zult er geen spijt van krijgen!

Mocht u interesse hebben in een zonnepaneel, neem dan direct contact met ons op. Wij zullen u uitvoerig te woord staan en u voorzien van alle nodige informatie. Er is geen vraag die wij niet kunnen beantwoorden. Stel dus al uw vragen! Wij staan u graag te woord en hopen dat u ook wilt bijdragen aan een duurzaam milieu. Wij zeker wel!

Bezoek onze showroom

Weet u wat het verschil is tussen een Mony en een Poly zonnepaneel? Nee? Dat dachten wij al. Wij van solar-systemen.nl weten wel wat het verschil is tussen een Mony en een Poly zonnepaneel. Beiden panelen worden wel van dezelfde grondstof gemaakt, silliciumzand. Het verschil zit hem in de toepassing van deze grondstof. Waar bij de Poly zonnepaneel de kristallen van het zand in een kriskras richting liggen, liggen deze bij de Mono in een rechte lijn. Hierdoor zal de Mono meer energie opwekken wanneer er direct zonlicht opvalt. Dit verschil in kwaliteit vertaalt zich uiteraard ook in de prijs van de producten. Het is maar net wat u zoekt! Wij hebben alles in huis!

De kwaliteit van een zonnepaneel is natuurlijk van groot belang. U investeert een aardig bedrag en u wilt dan de garantie dat de zonnepaneel jarenlang goed blijft. Wij van solar-systemen.nl kunnen u deze garantie geven. Op zowel de Mono als Poly zonnepanelen geven wij een tien jarige productgarantie. Ook geven wij op beide panelen een vermogensgarantie. Op tien jaar ligt deze op negentig procent en voor twintig jaar op tachtig procent. Met deze garantie bent u dus voor lange tijd verzekerd van zonne-energie. Kijk eens op onze website voor meer informatie over bijvoorbeeld de prijzen en rendementen van de panelen.

U vindt onze website mooi maar uw wilt wel eens een zonnepaneel in het echt zien? Geen probleem! Komt u dan vooral langs in onze showroom. Deze is op werkdagen geopend van negen tot half zes. Op maandag openen we iets later, één uur. Op zaterdag bent u tussen negen en vijf van harte welkom! In onze showroom kunt u in alle rust de panelen bekijken en al uw vragen stellen.