Genot Wonen
Image default
Design en ontwerp

Goedkoop thuis een werkruimte maken

Wil je graag een ruimte voor jezelf in huis waar je rustig kunt werken of studeren maar heb je niet veel financiële middelen om dit te realiseren? Dan hebben we goed nieuw voor je, want je kunt heel voordelig tweedehands geluidscabines kopen om jouw doelen te behalen. Zo kun je online occassions kopen om jouw eigen werkruimte in huis te maken. Scheelt je geld, en het is net zo functioneel als een nieuwe geluidscabine.

Wat zijn de voordelen van een tweedehands geluidscabine?

Een tweedehands geluidscabine heeft verschillende voordelen. Zo is een tweedehands geluidscabine;

 

  • Het is net zo geluiddempend als een nieuwe geluidscabine 

  • Het is een fractie van de nieuwprijs in aanschafwaarde

  • Iedere cabine wordt gecontroleerd voordat deze verkocht wordt

  • Een occassion is kwalitatief gelijkwaardig aan een nieuwe geluidscabine

  • Het is ideaal voor studeren, werken en muziek maken

 

Bij Esmono Sound kun je heel voordelig een tweedehands geluidscabine kopen. Hierdoor ben je verzekerd van een degelijke geluidsstudio die doet wat het belooft. 

Thuiswerkplek: investering voor de toekomst

Een thuiswerkplek maak je met een geluiddempende cabine en het is een investering voor de toekomst. Het is namelijk wel een relatief duur product, maar daar staat tegenover dat het nog vele jaren meegaat en dat je de cabine voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Zo kun je erin studeren en werken, maar ook als persoonlijke muziekstudio is het ideaal. Het dempt namelijk zowel geluid van binnen naar buiten als van buiten naar binnen. Je hebt dus geen last van je omgeving en je omgeving niet van jou en de cabine blijft nog jarenlang mooi.

Wat zet je in je werkruimte?

Hoe je jouw werkruimte inricht, is natuurlijk helemaal aan jou. Vraag je ons wat je er het beste in kunt zetten, dan hebben we wel een paar tips voor je. Zo is je laptop onmisbaar en een bureau met verlichting voor als je nog tot in de vroege uurtjes door wilt werken. Daarnaast is een stoel en een klein kastje met algemene benodigdheden zoals papier, pennen, een liniaal en andere benodigdheden handig. Tot slot is een printer ook aan te raden als je regelmatig documenten moet printen of scannen. Hierdoor heb je letterlijk alles in huis om efficiënt te kunnen werken in jouw eigen thuiswerkkantoor.

 

https://esmono.nl/