Genot Wonen
Image default
Verbouwen

PVC vloer in Amersfoort

Mijn vriend en ik dachten al een tijdje na over het investeren in een PVC vloer in Amersfoort. We hadden alleen nog niet het juiste bedrijf gevonden waar we echt een goed gevoel bij hadden. Het is echt een flinke investering, dus dan wil je wel zeker weten dat je in zee gaat met de juiste partij!

Gelukkig kwamen we na even rondvragen tijdens een buurt buurtBBQ uit bij de professionals van VH-Vloeren. De medewerkers van dit bedrijf zijn namelijk gespecialiseerd in het egaliseren en leggen van deze vloeren. Daarnaast beschikt dit bedrijf ook nog eens over een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve PVC vloeren.

Waarom een PVC vloer?

Maar waarom wilden wij zo graag een PVC vloer in Amersfoort? Dit is een vloer die gemaakt is van een materiaal dat vergelijkbaar is met vinyl, maar dan een stuk sterker, zwaarder en veel beter! Juist doordat dit materiaal zo sterk is, is een vloer van PVC heel erg duurzaam. Natuurlijk is het een flinke investering, maar de vloer gaat echt jarenlang mee.

Bij VH-Vloeren konden we een keuze maken uit verschillende stijlen. We hebben uiteindelijk gekozen voor een vloer met een betonlook. Dat vinden we zo mooi! Maar eerst was er nog werk aan de winkel.

Vloer egaliseren voor PVC.

Eerst moesten er wat voorbereidingen getroffen worden. Zo moet je je vloer egaliseren voor PVC. Dat wisten wij eerst niet, maar het blijkt van heel groot belang te zijn. Zo vertelden de medewerkers ons dat de vloer er alleen strak en netjes in komt te liggen als de ondervloer volledig geëgaliseerd is.

Dat is van groot belang omdat de PVC stroken harde eisen stellen aan de ondergrond. Is de ondergrond niet vlak, droog, stabiel, voldoende hard, scheurvrij en vet- en stofvrij? Dan is de kans groot dat de vloer er niet mooi in komt te liggen.

Een prachtige vloer

De medewerkers van VH-Vloeren hebben de ondergrond op vakkundige wijze voorbereid op de komst van een PVC vloer in Amersfoort. De vloer ligt er heel erg mooi in. Daarnaast is hij ook nog eens heel makkelijk te onderhouden. Wij zijn fan!