Genot Wonen
Image default
Huis bouwen

Houten Gevelbekleding van FLINK BV – voor een unieke uitstraling

Houten gevelbekleding – de gouden keus

Een houten gevelbekleding geeft een warme uistraling en vormt daardoor de keus van velen. FLINK BV heeft verschillende modellen houten gevelbekleding voor u. Dankzij onze tientallen jaren ervaring in de bouwbranche bent u van een kwalitatief product en dienst gegarandeerd.  Bekijk onze aantrekkelijke mogelijkheden.

Het wekt geen verbazing dat hout zo vaak in de bouw wordt gebruikt. Bij woningen en appartementen zorgt het voor een extra huiselijke gloed en bij bedrijfspanden voor een professionele, maar uitnodigende uitstraling. Bij FLINK BV voorzien we u van professionele, maar vooral eerlijke adviezen voor toepassing van houten gevelbekleding. Ons assortiment van houten gevelbekleding zijn daarnaast uit verschillende houtsoorten vervaardigd en bieden u hierdoor extra keus.

FLINK BV houten gevels – een verantwoorde keus

Voordat u een houten gevelbekleding laat plaatsen, zijn er enkele belangrijke punten die u in acht zal nemen.  We begeleiden u daarom graag vanaf het begin en kiezen samen met u de beste optie uit. Als FSC- en PEFC gecertificeerde onderneming, zijn  wij daarnaast milieubewust en dit heeft ook invloed op de keuze van onze houtsoorten.

Belangrijk bij houten gevelbekleding

Houten gevelbekledingen hebben enorm veel toepassingen, maar niet elk model is overal voor geschikt.  Belangrijke zaken zoals weersomstandigheden en de eigenschappen van het houtsoort spelen hierbij een  rol. We houden natuurlijk ook rekening met de staat van uw gevel en uw budget. Verder wordt er ook gekeken of de gevelbekleding horizontaal of verticaal geplaatst zal worden. Doordat we aan diverse projecten hebben gewerkt, kunnen wij u op dit gebied een deskundige aanbeveling doen  en samen met u uw droom realiseren, zonder dat het in een nachtmerrie uitmondt!

Soorten houten gevelbekleding

De kenmerken  van het hout bepalen onder andere voor welk project de gevelbekleding het best geschikt is. De populaire Red Cedar is bijvoorbeeld afkomstig  uit Canada, licht gewicht en duurzaam. Het is verder ook onderhoudsarm en relatief goedkoop. De Yellow Pine staat eveneens bekend als een houtsoort dat lang meegaat , ook ongeveer 25 jaar net als de Red Cedar. De Lariks behoren tot de groep van traditionele Europese houtsoorten en doen het  geweldig als zachte massieve houten gevelbekleding.  Vraag vandaag nog vrijblijvend advies aan!

https://flinkbv.nl