Genot Wonen
Image default
Dak gevel en schoorsteen

Dakdekker Noord-Holland

We krijgen in Nederland helaas steeds vaker te maken met extreme weersomstandigheden. Buiten het feit dat dit erg vervelend is het bijkomende probleem dat er meer lekkages ontstaan. De daken op onze woningen zijn niet altijd gemaakt voor dit weer, of worden vaak niet goed genoeg onderhouden. Goed onderhoud zorgt namelijk voor een veel kleinere kans op lekkage. Mocht een lekkage toch voorkomen bent u bij ons aan het juiste adres. Als dakdekker in Noord-Holland zijn wij een vertrouwd adres. In deze blog vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Dak laten renoveren door professionele dakdekker

Zoals gezegd is goed onderhoud van uw dak een belangrijke manier om lekkages te voorkomen. Uw dak heeft dan ook te maken met veel verschillende, en soms extreme weersomstandigheden. Hierbij wordt vaak gedacht aan regen, storm en sneeuw, maar ook langdurig de warme zon heeft effect. Wanneer uw dak wat ouder is en niet regelmatig is onderhouden kunt u denken aan het laten renoveren van uw dak. Onze specialisten komen graag bij u langs om uw situatie te inventariseren en te kijken of het laten renoveren van uw dak een goede optie is. Hierbij kijken we of er problemen aan het dak zijn of dat deze wellicht op korte termijn gaan ontstaan. U kunt rekenen op advies op maat en de beste oplossing voor uw situatie. 

Wacht niet te lang bij een eventuele lekkage

Wanneer u weet dat u een lekkage heeft, of hier alleen al een vermoeden van heeft is het zaak om zo snel mogelijk een specialist in te schakelen om ergere schade te voorkomen. Bekende signalen van een lekkage zijn vochtplekken op de muur en/of het plafond, of een muffe geur. Zodra u contact met ons heeft opgenomen komen wij zo snel mogelijk bij u langs om de situatie te bekijken en indien mogelijk direct op te lossen. Wanneer u hiermee wacht zal de schade groter en groter worden waardoor u helaas ook meer kosten moet gaan maken.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over lekkages of heeft u interesse in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en komen graag bij u langs om u situatie te inventariseren en eventuele problemen voor u op te lossen!

https://www.dakdekker-amsterdam.nu/