Genot Wonen
Image default
Bouwen en verbouwen

In enkele stappen je sierhek samenstellen

Sierhekken zijn in veel verschillende soorten te bestellen. Bij Hekkenpoorten.nl is jouw sierhek binnen een mum van tijd samengesteld. Via de configurator beantwoord je een aantal vragen, waarna je een aanbod te zien krijgt dat op jouw wensen aansluit. Allereerst kies je of je een hekwerk of poort wilt bestellen. Wanneer je een sierhek wilt, kies je hier dus voor hekwerk. Daarna bepaal je of je het liefst enkele of dubbele spijlen wilt. In de derde stap geef je aan welke versiering je wilt, zoals C-krullen, ringen of alleen liggers. En dan ben je er al! Zoals je ziet, krijg je een passend aanbod te zien in maar liefst 3 stappen.

Gebruik de opmeethulp

Wil je een sierhek bestellen, maar weet je niet waar je moet beginnen met opmeten? Bekijk de website waar je een handige opmeethulp vindt. Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe je je toekomstige hekwerk inmeet. Geef de maten vervolgens door en plaats je bestelling veilig en snel. De levertijden kunnen verschillen in verband met drukte, maar je hebt je sierhek in ieder geval binnen een aantal weken in huis.

100% maatwerk

Wanneer je je sierhek bestelt bij Hekkenpoorten.nl, profiteer je van veel voordelen. Zo krijg je 5 jaar garantie op alle producten, ontvang je altijd de hoogste kwaliteit in hekken en poorten én geniet je van 100% maatwerk. Dit laatste punt is uniek voor een webshop die hekken verkoopt. Bij vrijwel alle andere webshops kan je wel je gewenste maten invullen, maar worden deze niet perfect op maat gemaakt. Bij deze webshops wordt dus gebruikgemaakt van standaardmaten. Dit betekent dat jij als consument nog aan de slag moet met zaagjes en verfspuitbussen. Dit is niet erg gebruiksvriendelijk. Bestel je sierhek daarom bij Hekkenpoorten.nl. Hier wordt alles tot op de centimeter nauwkeurig voor je gemaakt.

Bekijk de mogelijkheden

Heb je vragen of wil je het aanbod direct bekijken? Breng dan een bezoek aan de website van Hekkenpoorten.nl. Hier vind je ook alle contactmogelijkheden, zoals een online chat, het e-mailadres en het telefoonnummer. Het team staat voor je klaar om vragen te beantwoorden en je van het beste advies te voorzien.