Genot Wonen
Image default
Badkamer

3x meubels voor een comfortabele badkamer

Ben je op zoek naar manieren om je badkamer comfortabel te maken? In dit artikel delen we drie geweldige meubelstukken die je badkamer transformeren tot een oase van rust en ontspanning. Het maakt niet eens uit of je nu een kleine badkamer hebt of juist een ruime, deze meubels zorgen voor functionaliteit en comfort. Lees snel verder en ontdek welke meubels je nog moet toevoegen aan jouw badkamer!

Sifon

Een frisse en geurloze badkamer is essentieel voor het creëren van een comfortabele ruimte. Een belangrijk element dat hierbij vaak over het hoofd wordt gezien, is de sifon. De sifon is verantwoordelijk voor het wegvoeren van vuil en nare geuren uit de wastafel of het bad. Kies voor een sifon van Badkamerplanet met een waterafsluiting, die voorkomt dat er vervelende geuren uit het riool de badkamer in kunnen komen. Door regelmatig onderhoud te plegen aan de sifon, houd je je badkamer altijd fris en schoon. Vergeet niet om ook de sifon regelmatig schoon te maken om verstoppingen te voorkomen.

Verwarmde spiegel

Hoe vaak heb je wel niet voor de spiegel gestaan en moest je wachten tot deze was ontdampt? Met een verwarmde spiegel behoort dat probleem tot het verleden. Een verwarmde spiegel zorgt ervoor dat de condensvorming wordt voorkomen, zodat je altijd een duidelijk zicht hebt tijdens het tandenpoetsen, scheren of opmaken. Deze slimme spiegels zijn voorzien van een ingebouwd verwarmingselement dat het oppervlak van de spiegel verwarmd en zo de condens weert. Kies voor een verwarmde spiegel met ingebouwde verlichting voor extra gemak en functionaliteit. Zo start je elke dag met een heldere en mistvrije spiegel.

Fonteinkast

Een opgeruimde badkamer draagt bij aan een rustgevende sfeer. Een fonteinkast is het perfecte meubelstuk om je badkamer netjes en georganiseerd te houden. Deze kast biedt optimale opbergruimte voor al je toiletartikelen, handdoeken en andere benodigdheden. Kies voor een fonteinkast met meerdere lades en planken, zodat je al je spullen gemakkelijk kunt ordenen. Een bijkomend voordeel is dat een fonteinkast ook dienst kan doen als wastafelmeubel, waardoor je niet alleen opbergruimte creëert, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je badkamer hebt. Welke meubels moet jij nog aanschaffen?

 

https://www.badkamerplanet.nl/