Genot Wonen
Image default
Aanbiedingen

Patronen voor in de badkamer

Tegenwoordig zijn ook badkamers super modern. Waar iedereen eerst nog gewoon witte tegeltjes in de badkamer had, worden er nu patronen op de muren gemaakt. Deze patronen zijn vaak afkomstig van de patronen uit vloerbedekkingen. Je geeft met deze patronen een leuk extra, vaak speels, effect aan je badkamer. De patronen zijn daarbij vaak in een kleurtje. Dat maakt de badkamer extra leuk. Benieuwd welke patronen er zijn? Lees dan verder.

 

Visgraat

De beroemde visgraatpatroon gaat van het laminaat in de woonkamer ook de badkamer in. De tegeltjes worden loodrecht op elkaar gelegd, waardoor dit patroon ontstaat. Het is een vrij klassiek patroon, maar toch zorgt het voor een leuke touch in je badkamer. Je kan het patroon achter de douchewant maken, maar je kan het patroon ook achter je hangend toilet laten doorlopen. Tegeltjes zijn lang niet meer alleen voor een douchewand, dus vergeet je hangend toilet niet mee te rekenen.

 

Voltsteenverband

Een hippe, maar toch rustige badkamer? Kies dan voor voltsteenverband. De tegels worden gewoon recht naast en boven elkaar gelegd. Je krijgt een strakke badkamer, maar toch is deze badkamer wel hip. Vroeger was er een standaard formaat tegeltje, maar nu kun je ook kiezen voor grote tegels. Dit geeft de badkamer meteen een hele andere uitstraling. Daarbij kun je ook nog kiezen voor glanzende of matte tegels. Het is maar net wat je mooi vindt.

 

Halfsteensverband

Dit geeft je badkamer een leuke twist. De rijen tegels verspringen bij halfsteensverband namelijk steeds met een halve tegel. Je krijgt hierdoor een speels effect, maar er is wel nog steeds een duidelijk patroon in te herkennen. Je kan kiezen voor verschillende kleuren, maar je kan ook kiezen voor een kleur. Kies je voor een kleur dan is je badkamer wat rustiger, kies je voor meerdere kleuren dan is je badkamer wat meer uitgesproken. Let er wel op dat als je voor meer kleuren gaat je voor rustigere kleuren kiest. Anders ben je de kleuren waarschijnlijk al snel moe.

https://sanitairkamer.nl/toiletten/hangend-toilet/