Genot Wonen
Image default
Aanbiedingen

Maak kennis met Bugaboo

Verken de wereld met je kleintje met een van onze premium Bugaboo kinderwagens en buggy’s. Bugaboo kinderwagens en buggy’s zijn uitgegroeid tot een van de meest populaire reissystemen voor baby’s en peuters, dankzij hun hoogwaardige ontwerpen, waardoor de kinderwagen gemakkelijk te manoeuvreren is en comfortabel is voor uw kind. Of je nu kiest voor een lichtgewicht Bugaboo kinderwagen om het dagelijkse woon-werk verkeer te vergemakkelijken, een Bugaboo fox kinderwagen voor avontuurlijke familie uitstapjes of een Bugaboo Cameleon kinderwagen voor verschillende terrein locaties, wij zijn er zeker van dat wij het beste onderdeel voor jou en je baby in ons assortiment hebben.

Voor wie het is

De Bugaboo is doordacht ontworpen om gebruikt te worden vanaf de geboorte totdat je kind geen wandelwagen meer nodig heeft. Hij is klaar om je pasgeboren baby mee naar huis te nemen vanuit het ziekenhuis dankzij de meegeleverde kinderwagen, en is compatibel met een autostoeltje. 

Waarom we ervan houden

Met de mogelijkheid om het je eigen te maken met een selectie van kleuropties en accessoires die passen bij de levensstijl van je gezin, is deze kinderwagen een geweldige keuze voor degenen die zich geen zorgen maken over het verkwisten van hun budget voor een kinderwagen. Dankzij de omkeerbare duwbeugel beweegt deze wandelwagen zich gemakkelijk tussen straten in de stad en ruwer terrein. Het soepele stuursysteem maakt het gemakkelijk om deze kinderwagen met slechts één hand te manoeuvreren!

Kenmerken

  • De Bugaboo komt met een heleboel geweldige functies:

  • Verstelbaar zitje dat perfect is voor dutjes onderweg

  • Zelfstaand zitje dat op de grond geplaatst kan worden

  • Draaibare draagbeugel zodat je gemakkelijk bij je kleintje kan

  • Vijfpuntsgordel met in hoogte verstelbare schouderriemen voor een comfortabele en veilige rit

  • Intuïtief opvouwsysteem voor bijna plat opbergen wanneer niet in gebruik.

Montage

“De montage was vrij eenvoudig. We hebben de optionele bassinet, die is geweldig. Het is een heel, heel mooi wiegje. Die van ons is van een heidegrijze stof. Het wiegje is een optie die we niet van plan waren te nemen omdat de standaardstoel geschikt is voor pasgeborenen, maar we gebruiken het altijd. Bij een zuigeling wordt aanbevolen om de baby plat op de rug te leggen als hij langere tijd op een bepaalde plaats moet blijven. Het wiegje biedt, vooral in de winter, een vlakke, comfortabele ruimte waarin onze baby – om wat voor reden dan ook – bijna onmiddellijk in slaap valt, zolang we het maar aanduwen. Is de Bugaboo, misschien nog net boven je budget? Probeer dan de Maxicosi kinderwagen. 

 

Op welke eigenschappen moet ik letten bij het kopen van een kinderwagen?

De meeste merken bieden modellen die beter geschikt zijn voor het stadsleven dan voor het platteland en omgekeerd, dus het is een goed idee om te bedenken waar je het meeste zult duwen en hoe groot je bagageruimte is. Als je van plan bent om met de kinderwagen op onverharde wegen te rijden, zul je waarschijnlijk de modellen met terreineigenschappen willen uitzoeken, en als je regelmatig het openbaar vervoer gebruikt, zul je je ongetwijfeld minder zorgen maken over hoe de kinderwagen zich houdt op een ruwe ondergrond en meer over hoe gemakkelijk hij in het spitsuur kan worden ingeklapt. Als je hardloopt en je wilt het kinderwagen duwen combineren met je gebruikelijke lichaamsbeweging, kies dan voor een joggingwagen, die niet alleen geschikt is voor het park circuit maar ook als dagelijkse optie.

 

https://www.babyfoonplaza.nl/blog/welke-kinderwagen-moet-ik-kiezen/